L’AUDIÈNCIA PROVINCIAL DE TARRAGONA RATIFICA L’ABSOLUCIÓ DE “LA TUITAIRE DE REUS”

Hem rebut la notificació de la sentència número 46/2019, de 10 de gener de 2019. En aquesta, l’Audiència Provincial de Tarragona desestima el recurs que el Ministeri Fiscal havia interposat contra la sentència del Jutjat d’instrucció número 1 de Reus per la qual absolia la Cori Sauné del delicte d’amenaces (i alternativament de coaccions) de què se l’havia acusada injustament.

Llegim en el fonament jurídic segon de la resolució. “En realidad, la recurrente (és a dir, el Ministeri Fiscal) lo que viene a desarrollar en el cuerpo de su escrito es la disconformidad o la divergencia en la forma de valorar la prueba, el descontento con el resultado alcanzado en la sentencia (…)”.

Celebrem, per tant, aquesta decisió. La trobem encertada, ajustada a Dret i amb una motivació impecable que evidencia la impertinència de qualsevol pretensió de continuar un recorregut cap a instàncies superiors a la recerca d’una injusta revocació.

Volem enviar una abraçada a la Cori Sauné i felicitar el company de l’associació Lluís Gibert per la seva tasca impecable en aquest assumpte. Des del primer moment no va cansar-se d’explicar que no hi havia delicte, i malgrat tot ha hagut de fer-ho notar en un procediment i en el posterior recurs.

Ens mantindrem ferms en la defensa dels drets i llibertats que, per la sola causa d’una ideologia, continuen essent violentats i desdibuixats. No ens farem enrere.

 

Reus, 7 de febrer de 2019

Associació d’Advocats Voluntaris 1 d’Octubre de Reus

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers like this: